:: Club Ultimate Isards ::

Switch to desktop Register Login

6a Jornada Lliga Catalana 2012

L'equip d'Isards de Vilaller va participar a la sisena Jornada d'Ultimate a Castelldefels amb uns grans resultats: tercer classificats de la 2a divisió

L'equip del Pirineu de Lleida es va presentar a Castelldefels per afrontar la sisena i última jornada d'Últimate de la lliga Catalana amb les baixes d'Ivan, fent feines per al seu país, Victor i Marc B., que debutaven amb Marracos, i el seu Capità, Albert que va jugar a mig gas. Tot i aquestes baixes els Isards van arribar amb ganes de fer un gran torneig i des de l'escalfament es va poder veure que l'equip s'havia conjurat per aconseguir-ho.

Agraïr la presència novament de Màrio que va ajudar amb la seva qualitat durant tota la jornada.

Jugadors: Albert, Bou, Yoli, Joseret, Marc M, Nil, Montse, Lidia, Silvia, Txepet i Màrio

Resultats

1er partit: Sharks 6 Isards 7. 

El torneig va començar amb un enfrontament amb Sharks, els Isards van començar una mica nerviosos però poc a poc van anar entrant al partit i pujant l' intensitat del joc van aconseguir remuntar el partit.

2on partit: Marracos 3 Isards 9.

El segon partit ens va portar el primer derbi lleidatà de l'historia de l'Últimate, Isards-Marracos. Els isards es van endur la victòria en un partit on l'experiència es va imposar a les ganes dels debutants de la capital del Segrià.

Semifinal: Bravas B 11 Isards 3.

La semifinal del torneig va enfrontar als Isards amb Bravas B, un equip tècnicament i físicament superior a l'equip lleidatà. El resultat final va ser d'una derrota per als Isards, que van perdre per 11 a 3.

·3r-4rt lloc: Mifune 7 Isards 8.

L'últim partit de la jornada va dur als Isards a enfrontar-se a Mifune. Un altre partit afrontat amb molta il·lusió per l'equip Lleidatà. El partit es va jugar amb molta intensitat i els nervis inicials dels pirinencs, amb errors de passada, va portar als Mifune a avançar-se al marcador. Poc a poc els Isards van entrar en el partit i van anar remuntant fins aconseguir la victòria final.

Més informació aquí (Lliga Catalana)

Galeria d'imatges

by Club Ultimate Isards 2012

Top Desktop version