:: Club Ultimate Isards ::

Switch to desktop Register Login

4a Jornada Lliga Catalana 2012

La 4a jornada de la lliga catalana d'ultimate va suposar pels Isards la segona victòria de la temporada, un altre cop contra els terrassencs Mifune. La 2a divisió comptava amb 7 equips i nosaltres vam quedar aparellats al grup de 4 amb Bolskandisc, Catalyst i Sharks. Durant el mati, els 2 primers partits l'equip no va tenir res a fer i contra Sharks va ser disputat fins que els joves "taurons" es van avançar i van guanyar merescudament el partit. A la tarde, ens havíem d'enfrontar amb Mifune i novament amb Sharks. Amb el derbi particular contra Mifune la victòria va tornar a ser dels Isards després d'una gran remuntada perdent 5-7 i guanyant al cap per 8-7. En el darrrer partit contra Sharks, aquest cop se'ns van menjar.

Una notícia bona va ser la tornada d'Ivan que va disputar algun punt i necessita posar-se en forma. Lamentar la baixa de Josep que es perderà el que resta de temporada per un trencament del nas.

I agraïr la presència d'Isaac que va canviar el groc de Disckatus pel d'Isards i va ajudar amb la seva força durant tota la jornada.

Jugadors: Albert, Bou, Yoli, Joseret, Marc M, Nil, Montse, Lidia, Marc B, Esther, Isaac, Ivan i Silvia

Resultats:

1er partit: Bolskandisc 10 - Isards 1

Els amics d'Osca, tot i les absències, van passar per sobre nostre. Vam estar molt fluixos en defensa i els ho vam deixar fàcil.

2on partit: Catalyst 12 - Isards 1

Tot i la petita millora en alguns punt, Catalyst va ser molt superior.

3er partit: Sharks 7 - Isards 4

Un partit molt més del nostre nivell i que va estar molt disputat. Un punt molt llarg que es van dur els Sharks, els va donar moral i van acabar conseguint la victòria

4rt partit: Isards 8 - Mifune 7

En el nostre derbi particular d'aquest any contra els estimats Mifune, una gran remuntada de l'equip ens va donar la victòria i aquest any ja estem empatats. Queden 2 jornades per a veure com va.

5è partit: Sharks 13 - Isards 5

Al darrer partit, tot i els ànims de revenja, la joventut va donar-nos una lliçó demostrant com guanyar un partit amb paciència i solvència.

Més informació aquí (Lliga Catalana)

Galeria d'Imatges

by Club Ultimate Isards 2012

Top Desktop version